Individuele Coaching 

Schrijfcoaching

Schrijf je liever alleen, maar twijfel je hoe je het anders kan verwoorden? Wil je beginnen met een verhaal, maar weet je niet hoe? Dan is individuele coaching misschien iets voor jou. In een intakegesprek bespreken we wat je wil leren en waar ik je bij kan helpen.

Workshop op maat

Wil je een gezellig middagje schrijven met een vriendin, collega of familielid? Kies dan een onderwerp naar keuze en laat je verrassen, of geef je hulpvraag door voor gericht advies. Er zijn workshops mogelijk op het gebied van fictie, levensverhalen, blogs, poëzie en andere creatieve teksten.

Manuscriptadvies

Je hebt een verhaal geschreven. Gefeliciteerd, je bent er nu bijna! Maar je twijfelt misschien nog over het plot, de beschrijvingen of de leesbaarheid van de tekst. Via manuscriptadvies kun je een leesrapport aanvragen om een indicatie te ontvangen op het niveau van je werk. Nadien of vooraf gaan we aan tafel om eventuele plotgaten te verhelpen, de puntjes op de i te zetten en je vragen over het leesrapport te beantwoorden. In een intakegesprek bespreken we je hulpvraag en de opties voor dit traject. Manuscriptadvies is tevens mogelijk via mail, telefoon of Skype.

Tarieven coaching

  • Intake gratis
  • Coachinggesprek € 35,- per uur
  • Manuscriptadvies vanaf € 5,- per 1000 woorden + starttarief € 75,- (inclusief gesprek)
  • De vaste locatie is in Heerenveen, voor Leeuwarden geldt een reistoeslag

Contact

Stuur een mailtje naar info@frieslandschrijft.nl om je wensen te bespreken met schrijfdocent en scriptdokter: Samantha Haitsma van Friesland Schrijft.