Individuele Coaching 

Schrijfcoaching

Schrijf je liever thuis, maar wil je af en toe feedback op een tekst? Of moet je nog beginnen, maar weet je niet hoe? Dan is individuele coaching misschien iets voor jou. In een intakegesprek bespreken we je wensen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Manuscriptadvies

Als je al een manuscript hebt liggen, waar je graag feedback op wil, dan is de quickscan een snelle optie om uitgebreid feedback te ontvangen op je schrijfstijl, het verhaal, de personages en de gekozen vorm. Je ontvangt een leesrapport over een tekst van max. 3000 woorden (incl. synopsis). Deze omvang geeft een goede indruk van het niveau van het manuscript. Een langer fragment kan in overleg. In een aanvullend gesprek bespreken we de mogelijkheden voor de rest van het manuscript.

Contact

Schrijfcoaching is maatwerk, we zoeken samen naar een oplossing die het beste bij jou past. Stuur een mailtje naar schrijfcoaching@frieslandschrijft.nl om je wensen te bespreken. Of kijk op Facebook voor tips en updates over de komende activiteiten.

De schrijfcoach

Benieuwd van wie je het leesrapport ontvangt? Op de volgende pagina staat meer informatie over Samantha Haitsma; schrijfdocent van Friesland Schrijft.