Jaargroep ‘Roman of verhalenbundel’

In de (kwart)jaargroep werk je aan een langer verhaal, roman, verhalenbundel of trilogie. Kortom: alles mag. Jouw doel als schrijver staat voorop. De combinatie van cursus en schrijfgroep is ervoor bedoeld om het maximale uit je verhaal te halen en altijd ergens terecht te kunnen voor dat steuntje in de rug.

Meer info

Opzet cursus

De jaargroep is een vervolgcursus voor schrijvers die zich richten op fictie en/of levensfictie. Je gaat aan de slag met langere verhalen of de eerste versie van een roman of levensverhaal. Je krijgt theorie en oefeningen om je verhaalidee te onderzoeken en werkt thuis verder aan je tekst. Je komt tweewekelijks samen, leest fragmenten van elkaars teksten en krijgt feedback van elkaar en de docent.

Zij-instroom is per kwartaal mogelijk. Afhankelijk van de omvang van je manuscript kun je het traject steeds met een kwart jaar verlengen. Je hoeft je dus niet voor een heel jaar op te geven.

Heb je vragen over de jaargroep, stuur een mailtje naar info@frieslandschrijft.nl. Werk je liever individueel aan een manuscript? Kijk dan bij coaching en wie weet ga je deze maand nog aan de slag.


Jaargroep in Heerenveen of Leeuwarden (sep 2018)


Voor Wie

Dit is een vervolgtraject voor schrijvers die ondersteuning zoeken bij het schrijven van meerdere of langere verhalen en/of de ambitie hebben om van schrijven hun vak te maken. Stuur een mailtje naar info@frieslandschrijft.nl voor meer informatie.

Contact

Voor vragen en opmerkingen kan je terecht bij: info@frieslandschrijft.nl. Of volg ons op Facebook voor schrijftips en updates over de komende activiteiten.

Verhalen Schrijven              |             Schrijftraining >