Schrijftraining ‘Prikkel je zintuigen’

Of je nu verhalen schrijft of korte teksten, voor een publiek of voor jezelf, voor iedere schrijver is een goede basis van belang. Bij Schrijftraining versterken we die basis. Je gaat aan de slag met verschillende literaire technieken (zoals stijl, perspectief, dialoog) en ontdekt waar je graag over schrijft. Het gaat in deze cursus vooral om de oefening. Het plezier in schrijven staat voorop.

Schrijftraining 1 is een basiscursus van 8 weken. De cursus is toegankelijk voor beginners en semi-gevorderde schrijvers die zich willen richten op fictie en/of levensverhalen. Bij voldoende animo start ook dit jaar weer een vervolgblok. In blok 2 ligt de nadruk op verhaaltraining, daar leer je meer over personage, plot, spanning en verhaalwereld. Dit blok is los te volgen van het eerste blok. Ook bij blok 2 is de oefening belangrijker dan het resultaat.

Plaats: Leeuwarden

Tijd: 19.30 – 22.00 uur

Prijs: € 275,-* incl. btw

Aantal deelnemers: 4-8 personen

Blok 1: Ma 3 dec 2018 (data volgen nog)

Blok 2: Wo 12 dec 2018 (data volgen nog)

Contact

Kijk op de agenda voor de losse workshops of bij coaching voor individuele schrijfbegeleiding. Voor vragen kun je altijd mailen naar: info@frieslandschrijft.nl.