Kennismakingsworkshop

Wil je graag proeven of schrijven bij je past? Vanaf september 2018 kun je weer uitgebreid kennismaken met de cursussen Schrijftraining en Verhalen Schrijven. In de workshop krijg je tips om jezelf aan het schrijven te zetten. We oefenen met het schrijven van scènes en kijken hoe we een tekst kunnen verbeteren. Deze opzet is in het klein wat je ook bij de cursussen kan verwachten en helpt je om te ontdekken of je vooral van korte tekstenhoudt of meer een verhalenverteller bent.

Extra workshops

De data voor het nieuwe cursusjaar zijn bijna bekend. De vaste cursussen zullen worden gegeven in Heerenveen en Leeuwarden, maar via de Friese Bibliotheken kun je je alvast inschrijven voor een minicursus Creatief Schrijven. Zowel in Leeuwarden (1 en 8 november 2018) als Sneek (7 en 14 maart 2019) is er nog plek. Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste workshop- en cursusdata.

  

Bedrijven en scholen

Voor bedrijven en scholen zijn aangepaste workshops mogelijk op het gebied van storytelling en creatief schrijven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Heb je een vraag? Stuur een mailtje naar info@frieslandschrijft.nl. Of volg ons op Facebook voor tips en updates over de komende activiteiten.

Schrijftraining            |               Verhalen Schrijven >