Workshop Poëzie

In het kader van de Poëzieweek (25 tot en met 31 januari) organiseert Friesland Schrijft een workshop poëzie op woensdag 17 januari in de bibliotheek van Heerenveen. De workshop wordt feestelijk afgesloten met een Gedichtenavond op 29 januari waar cursisten en bezoekers een gedicht van eigen hand of een andere schrijver mogen voordragen.

De workshop

In deze poëzieworkshop maak je één of meerdere gedichten. Je krijgt tips bij het opbouwen van een gedicht, het vinden van een onderwerp en het aanscherpen van de tekst. Er worden verschillende dichtvormen behandeld. Ook oefenen we in het voordragen van het gemaakte werk. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen. De workshop is geschikt voor alle niveaus. Het plezier in schrijven staat voorop.

  • Woensdag 17 januari 2018
  • Tijd: 19.00-21.30
  • Locatie: Bibliotheek Heerenveen
  • Deelnemers: max. 10
  • Prijs: € 15,- (leden) / € 17,50 (niet-leden)*
  • Inschrijven niet meer mogelijk, mail bij interesse naar info@frieslandschrijft.nl

*De ledenkorting geldt ook voor cursisten die eerder een workshop bij Friesland Schrijft hebben gevolgd.

Gedichtenavond

Op 29 januari is er een gelegenheid voor de deelnemers van de workshop om een gedicht voor te dragen tijdens de Gedichtenavond. De avond wordt muzikaal begeleid door Ateliers Majeur en is gratis toegankelijk. Zet hem vast in je agenda. Vorig jaar was de poëzieavond een groot succes!

Anderen bekeken ook:

Auteur: Samantha Haitsma

Schrijfdocent van Friesland Schrijft is Samantha Haitsma. Ze studeerde aan de Schrijversvakschool van Amsterdam en deelt haar passie voor schrijven graag met schrijvers en boekliefhebbers uit de regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *