Salon de Uil

Salon de Uil

Onze vaste leslocatie in Leeuwarden bevindt zich op de kleine Hoogstraat nr. 14, in een zijstraatje van het Gouverneursplein, op nog geen tien minuten lopen vanaf het station. In Salon de Uil zit je tussen de kunst in huiselijke sfeer. De collectie wisselt 1x in de twee maanden, dus inspiratie alom. Op je looproute kom je langs de bibliotheek van Leeuwarden, (boek)winkeltjes en cafés. Na de les ben je van harte welkom om met de cursusgroep op het Gouverneursplein na te borrelen.

 
  


Bereikbaarheid

Adres: Kleine Hoogstraat 14
8911 HE Leeuwarden

Parkeren

  • Betaald: Maandag t/m zaterdag (08.00 uur tot 22.00 uur) betaald parkeren op de Eewal. Er zijn op loopafstand 3 parkeergarages: Zaailand, Oldehove en Hoeksterend. Meer info >
  • Gratis: Parkeerterrein Dirk Zeperweg. Op nog geen 10 minuten lopen​​, over de Noorderbrug via een stukje Prinsentuin en langs de mooie Grote Kerk. ​Geldt voor Maandag-, Dinsdag-, Woensdag- en Vrijdagavond na 18.00 uur.

 Fietsen

  • Fietsen kunnen gratis geparkeerd worden in de Sint Jacobstraat op 1 minuut lopen of op de Eewal. Fietsen mogen niet tegen of in de Salon geplaatst worden.