Met al die heerlijke avondjes in het vooruitzicht zal er genoeg tijd en inspiratie zijn om een prachtig verhaal op papier te zetten. In december wordt er daarom een kennismakingsles verzorgd, zodat je vóór de kerstvakantie al een basis hebt om lekker bij de kachel te kunnen schrijven. Bovendien is dit een mooie gelegenheid om te ontdekken welke vorm van schrijven bij je past.

Wintercursussen:
  • Op 18 dec 2017 is er een kennismakingsworkshop schrijftraining en proza.
  • Op 15 januari 2018 begint de cursus schrijftraining, waar we kortere teksten schrijven en literaire technieken trainen. Op 16 januari kun je aan de slag bij de cursus verhalen schrijven. Na het succes van de verkorte versie in Heerenveen, bieden we de cursus deze keer aan in Leeuwarden.

Klik op de linken voor meer informatie. Of volg ons op Facebook voor updates over de komende activiteiten. Bij vragen kan je altijd mailen naar info@frieslandschrijft.nl.

 

 

Auteur: Samantha Haitsma

Schrijfdocent van Friesland Schrijft is Samantha Haitsma. Ze studeerde aan de Schrijversvakschool van Amsterdam en deelt haar passie voor schrijven graag met schrijvers en boekliefhebbers uit de regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *